Keresés
Close this search box.

Felejtsd el a trendeket! Így tervezz otthonos enteriőrt 2024-ben is

Remind

A nagyobb gyártók és trendkutatók évente adják ki a trend előrejegyzéseket, melyek a belsőépítész tervezők számára kiváló támpontokat, inspirációt adhatnak és tovább bővíthetik az eszköztárukat. Fontos szem előtt tartani, hogy egy enteriőrben akkor fogjuk jól érezni magunkat felhasználóként, ha rólunk szól és nem az aktuális trendekről! Varga Luca belsőépítész tervező írása.

Az enerigahatékonyságtól a környezetbarát anyagokig – 5 tipp a fenntartható otthonért

Remind

A tudatos fogyasztás az utóbbi években életünk számos területén elterjed, egyre szélesebb körben figyelünk arra, hogy szezonális, megbízható termelőktől származó élelmiszereket fogyasszunk, hogy nagyarányú természetes összetevőkkel rendelkeznek azok a szépségápolási termékek, amiket magunkra kenünk és hogy minőségi alapanyagokból etikus körülmények között állított ruhákat viseljünk.
Varga Luca belsőépítész tervező írása a környezettudatos otthonok kialakításához nyújt támpontokat.

3 tipp, hogy gondtalanul foghass bele az otthonteremtésbe

Remind

Otthonunk felújítása nagy mérföldkő az életünkben. Természetes, hogy friss tulajdonosként alig várjuk a beköltözés pillanatát, azonban ahhoz, hogy a sok tájékozatlanságból adódó hiba, váratlan intéznivaló és döntési nyomás miatt a megvalósulás ne életünk legstresszesebb, legfárasztóbb élményeként maradjon meg és a több millió forintos felújítást követően valóban a sajátunknak érezzük otthonunkat, számos kérdést érdemes előre átgondolnunk. Varga Luca belsőépítész írása.