Keresés
Close this search box.

Remind Bookazine 2023/3

Cikkszám 30522 Kategória

„A Remind Bookazine negyedik lapszámának fókuszában a saját márka építése áll. Címlapunkon három különleges nő szerepel, akik más-más területen, eltérő stílusban és módszerekkel építik saját brandjüket. Ami közös bennük, hogy mind a hárman felismerték a mai világ lehetőségeit, hisznek a kommunikáció erejében, őszintén, hitelesen és örömmel tudják használni azt. A velük készült interjúkból megtudhatjuk, milyen kihívásokkal szembesül egy művész, egy aktivista és egy vállalkozó a magyar valóságban a karrierépítés során, segítség vagy hátrány, ha nő az illető. További írásainkban szakértőket kérdeztünk, inspiráló emberekkel beszélgettünk e témában, és 14 oldalas coaching mellékletünkből jó néhány technikát is eltanulhatunk, amelyek hasznosak lehetnek a sikeres karrierépítésben. Induljon hát az ősz egy kis önismereti tréninggel, amit sok egyéb érdekes és szórakoztató cikk is színesít! Reméljük, ha a magazin végéhez érsz az olvasásban, úgy érzed majd, kikapcsolód- tál, feltöltődtél, jó programban volt részed, kedves olvasó.”
László Krisztina – főszerkesztő

 

3 990 Ft (ÁFA-t tartalmazza)

49 készleten

BETEKINTÉS A TARTALOMBA:

26 – KOVÁCS PATRÍCIA a színművész – címlapsztori!
Vajon, hogyan teremtette meg saját énmárkáját a negyven feletti influenszer, a sikeres színésznő és a fiatal vállalkozó?

72 – Energiautánpótlás
Lehetőségek, melyekkel túlélhető a válság.

192 – Hola, Mexikó!
Titkok, ízek, hangulatok. Különleges utazások Mexikóban egy profi fotós szemén keresztül.

180 – Hazai szépség
Magyar kozmetikumok a fürdőszobában. Megmutatjuk, kik állnak az ismert brandek mögött.

142 – Adakozni tudni kell!
Aki kér, annak adni kell? És akinek van miből, annak jótékonykodni kötelező?

166 – Plasztikálmok
Ferencz Barbara a fenntarthat divat nevében alkot használt ruhákból, mosóporos flakonokból vagy éppen műanyag kupakokból.

212 – Csúcsra járatunk téged!
A Coaching Team szakembereinek segítségével egészen mélyen kielemezzük, hogy mi mindenre lehet szükséged, ha szakmailag a csúcsra vágysz.

96 – Életművész
Galler András, azaz Indián pályája olyan egyedi, mint a klipek, melyeket rendez.

202 – A falusi konyha zamata
Mautner Zsófia ezúttal a vidéki ízek egyszerűségéből, a hagyományok felelevenítéséből és nagymamája bevált receptjeiből merített ihletet.