Keresés
Close this search box.

Remind Bookazine 2024/2

Cikkszám 9772939646000 24002 Kategória

„Feszegesd a határaidat! Lépj ki a komfortzónádból! Ne add fel idejekorán!

Oly sokszor halljuk ezeket a biztató mondatokat, amelyek optimális esetben valóban rengeteget segítenek. A fejlődéshez, tanuláshoz, álmaink megvalósításához erőfeszítésre van szükségünk, ha
belülről és nem külső nyomásra jön ez a lelkesedés, idővel a vágyott eredmény is megérkezik. De ha a háttérben a teljesítménykényszer
áll, illetve nem reálisan mérjük fel lehetőségeinket, mindez csalódáshoz, kiégéshez, testi és lelki sérülésekhez is vezethet.
A Remind Bookazine mostani lapszámában az arany középutat keressük a határfeszegetés témájában. Úgy gondoljuk, mindenki életében vannak időszakok, amikor olyan dolgokra mondunk igent, amelyeket nem biztos, hogy elbírunk, máskor pedig a továbblépés helyett lustaságból vagy félelemből beleragadunk a már megszokott, biztonságos helyzetbe.

Hogyan lehet jól csinálni? Kell hozzá némi önismeret, de másoktól is sokat tanulhatunk. Éppen ezért újságíró kollégáinkkal megkérdeztünk hozzáértő szakértőket, bemutatunk inspiráló történeteket, izgalmas embereket, akik sikeresen veszik az akadályokat, és mindig egy picit többet tűznek ki célul az eredmény eléréséhez.” – László Kriszta, főszerkesztő

3 990 Ft (ÁFA-t tartalmazza)

43 készleten

Betekintés a tartalomba:

21 – Címlapsztori : Ekler Luca paralimpikon és Rasovszky Kristóf olimpikon őszintén vallottak a versenysport szépségeiről, nehézségeiről, az összetartozásról.

76 – Kalán Viktória Kortárs festőművész, meghatározhatatlan stílussal és egyedi látásmóddal tétován toporog a siker kapujában. Művészportré.

94 – I l y e n a L o u p e S z í n h á z i Tá r s u lá s – A rendhagyó csoportról és előadásaikról a két vezetővel, Horváth János Antal író, rendezővel és Lengyel Tamás színművésszel beszélgettünk egy rendhagyó próbán.

102- A mesterséges intelligencia a saját életünkbe is bekúszik, de van okunk félni tőle? Alaptalanok jogaink és aggályaink?

132 – Jöhet egy kis pszichodráma? Nemcsak bátraknak ajánljuk ezt a különleges önismereti műfajt.

150 – Mindjárt itt a párizsi olimpia, amely tartogat néhány meglepetést. Itt van rögtön a breaktánc mint új sportág. De adunk némi áttekintést a többi debütáló sportágról is, és visszatekintünk azokra, amelyek esélyesek voltak, de mégsem nyertek.

162 – Baglyok és pacsirták, avagy milyen előnyei vannak a korán kelésnek. Alvási ciklusok és hatásaik.

194 – A szép haj az egészséges fejbőrrel kezdődik. Ezért a legújabb hajápolási rutinok nyomába eredtünk.

204 – Lakatos Sándor – Hazánk egyik legismertebb tervezője csaknem húsz éve van már jelen a magyar divatéletben. Egy életút szavakban, képekben, szabásvonalakban, anyagokban és dizájnerruhákban elmesélve.

216 – Bhután a világ egyik legelzártabb és legtitokzatosabb országa. Zurbó Dorottya dokumentumfilm-rendező mégis második otthonának tartja a Himaláját.

239 – Amit csak tudni akarsz a fizikai erőnlétről! Lakatos Péter életmódszakértő saját programjának esszenciáját osztja meg velünk mellékletünkben.