Keresés
Close this search box.

Újabb drágakővel gazdagodott a Belodore parfümérialánc

Becsült olvasási idő: 4 perc
A Belodore vezető nemzetközi niche parfümáruházlánc bemutatta új üzletét az Andrássy úton, és ebből az alkalomból egy különleges vendéget is vendégül látott – a Xerjoff parfümök egyik alapítóját, Sergio Momót.

hirdetés

Életünk során rengeteg élménnyel találkozunk, melyek mind-mind az érzékeinken keresztül hatnak ránk. Az illatok szerepe talán mind közül a legkülönlegesebb: hiszen nem csupán kellemes élvezeti érték, de egyfajta egyediséget is kifejeznek. Az illatok az egyén személyiségét is kiegészítik, mintegy névjegyként szolgálva, amelyet magunkkal hordozunk a világban. Manapság nekünk sem kell messzire mennünk ha különleges, egyedi kompozíciókra vágyunk: az elmúlt években hazánkban is egyre elterjedtebb a niche parfümök világa és a kifejezetten niche parfümöket forgalmazó parfümériák, amelyek távol állnak a tömegesen gyártott designer illatok megszokott egyhangúságától. A niche parfümök egyediek, magas minőséget képviselnek, igazi művészeti alkotások.

Az egyedi illatok hódolói nemrég fedezhették fel a niche parfümök legújabb tárházát, mely a napokban nyitotta meg kapuit az Andrássy út kifinomult világában: bemutatkozik a Belodore legújabb üzlete, ahol több, mint 50 luxus márka közül válogathatunk az önkifejezés és emlékezettség jegyében, többek között az üzletlánc zászlóshajója, az olasz Xerjoff parfümház legkiválóbb alkotásai között.

Remind

A Xerjoff

Sergio Momo már fiatal korától kezdve beutazta a világot, édesapja nemzetközi vállalkozásának köszönhetően. A Torinói Művészeti és Design Iskola elvégzése után Sergio az Egyesült Királyságba költözött, hogy Londonban neves tervezőirodáknál dolgozzon. Ám Olaszország visszacsábította, ahol folytatta a legnagyobb szenvedélyét, a luxusparfümök felfedezését. Így született meg a Xerjoff ház, melyben Dominique Salvo, a márka kutatási és fejlesztési igazgatója jelentős szerepet játszott.

Sergio sosem elégedett meg azzal, hogy egyszerűen csak parfümöket alkosson, hanem belevágott egy kreatív kalandba, amely a történetmesélést, a vizualitást, az illatokat és az emlékeket ötvözte. A Xerjoff túllépett az illat dimenzióján, és belépett egy olyan univerzumba, ahol az érzékelés és a tiszta luxus érzése összefonódik.

Remind
Remind

A természet csodáit az olasz művészi zsenialitással ötvöző univerzum, a Xerjoff csoport parfümjei és termékei megtalálhatók a világ számos pontján, többek között Monacóban, Milánóban, Lisszabonban, Dubajban, Moszkvában, Londonban, Torinóban és Budapesten.

A Xerjoff Group egyedi projekteket is megvalósít magánügyfelek, köztük közel-keleti és európai uralkodói családok, valamint más stratégiai partnerek számára. A cég hosszú évek óta számos projektet dolgozott ki a legjobb parfümkészítőkkel Grasse-ban, Olaszországban, Spanyolországban és Délkelet-Ázsiában, globálisan megalapozva márkáit, a Xerjoff-ot és az eredetileg 1888-ban alapított történelmi olasz parfümmárkát, a Casamorati-t, amelyet 2009-ben Sergio Momo indított újra.

Remind

Belodore niche parfüméria az Operaházzal szemben

A főváros legelegánsabb pontján, az Operaházzal szemben, a W Budapestnek otthont adó Balettintézet épülete mellett megnyitott az új Belodore niche parfüméria, a 2020 óta működő Régiposta utcai üzlet méltó párjaként. A nyitórendezvény fényét a Belodore/DP Lux Group tulajdonosa mellett Sergio Momo, a Xerjoff olasz parfümmárka alapítójának jelenléte emelte, aki röviden bemutatta a márkát és annak legnevesebb illatait. „A Xerjoff az olasz kreativitást és kézművességet ötvözi azzal a céllal, hogy kiemelkedő luxus illatkompozíciókat hozzon létre” – mondta Sergio Momo, a márka alapítója.

A kivételes stílusérzékkel berendezett Belodore-ba belépve a vásárlókat a legnevesebb niche illatházak luxusillatainak széles választéka fogadja, amelyek évszázados hagyományaikkal mércét állítanak a modern parfümiparnak és érzékszerveink határait feszegetik.
Több mint 270 négyzetméteres alapterületével ez nem csak egy egyszerű üzlet; jelenleg ez a Belodore kiskereskedelmi lánc legnagyobb parfümériája, és ugyancsak az egyik legnagyobb Európában. A belső tér eklektikus minimalizmusát a szecesszió és Marokkó stílusa ihlette – hűen tükrözi a niche parfümök inspirációinak gazdagságát és változatosságát.

Remind
Remind

Belodore – Az illat művészete, a szépség tudománya

A Belodore 2020-as megalapítása óta a luxus és az egyediség szinonimája. A nemzetközi niche parfümárkalánc jelenleg 6 országban van jelen: Bulgáriában, Horvátországban, Magyarországon, Észak-Macedóniában, Montenegróban és Szerbiában. 

A Belodore lánc jelenleg 13 parfümériát foglal magába, amelyek mindegyike képzett szakemberekkel büszkélkedhet, akik tudásukkal és kedvességükkel járulnak hozzá a személyes vásárlási élményhez. A Belodore üzleteiben fellelhető, Londonból, Milánóból, Párizsból és New Yorkból származó több mint 50 márkát gondosan válogatták ki.

A Belodore parfümériákban illatot választani valóban több mint egyszerű vásárlás: egyedülálló lehetőségünk nyílik arra, hogy magunkkal vigyünk egy darabka történelmet, művészetet és inspirációt. Több mint 50 hiánypótló, vezető niche márka legkiválóbb illatai és magas minőségű kozmetikumok közt válogatva itt megtapasztalhatjuk, miért definiálják a niche parfümöket „tiszta művészetként”. Nincs más dolgunk, mint engedni, hogy a csodálatos illatkompozíciók megérintsék legmélyebb érzéseinket!

Fotók: Belodore

Ha tetszett a cikk, ez is tetszeni fog: kattints, és olvasd el karácsonyi parfümkalauzunkat!

Tetszett, inspirált? Oszd meg másokkal is!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn