Keresés
Close this search box.

Száz hátrányos helyzetű gyermek és édesanya kívánságát váltotta valóra a Duna Medical Center

Becsült olvasási idő: 2 perc
A karácsony nem mindenki számára a boldogságot, a meglepetést és a gondtalan ünnepi pillanatokat jelenti.

hirdetés

A Liv Duna Medical Center vezetése és kollégái összefogásának köszönhetően – két kerületben működő civil szervezet segítségével – száz, nehéz anyagi körülmények között élő gyermek, gyermekét egyedül nevelő édesanya és család karácsonyi kívánsága válhatott valóra.

Száz kívánság

Csíkos ruhás baba, Sissi élete könyvsorozat, Lego, hátizsák. Ilyen és ehhez hasonló, a 9 hónapos kislánytól a 17 éves kamasz nagylány kívánságát összefogó, összesen 100 kívánságot tartalmazó csomagot adott át a Liv Duna Medical Center vezetése két, a IX. kerületben dolgozó szervezet, a Horizont Szociális Szervezet és a Ferencvárosi Szociális és Gyermekjóléti Intézmények Igazgatósága (FEGYSZI) képviselői számára a Ferencvárosban elhelyezkedő magánkórház kórházigazgatója, Dr. Taner Özcan.

A játékok és használati tárgyak mellett a magánkórház vezetése és alkalmazottai, valamint páciensei több mint 30 nehéz sorban élő, sok esetben tartósan beteg gyermekét egyedül nevelő édesanya számára fejenként 10000-10000 Ft értékű vásárlási utalványokat is átadtak a szervezetek képviselőinek, akik személyesen juttatják el az érintett családok számára a meglepetéseket.

Remind

Adni és kapni

„Egyértelmű volt számunkra, hogy karácsony közeledtével kórházunk is kiemelt figyelmet szeretne fordítani a nehezebb sorban élők támogatására, így örömteli volt látni a célunkban segítő kezet nyújtó szervezetek nyitottságát, valamint kollégáink és pácienseink lelkesedését, akiknek ezúton szeretném megköszönni az adományaikat” – mondta az ajándékok átadásakor Dr. Taner Özcan.

„Köszönjük, hogy egy magánkórház figyelmet, energiát és anyagi támogatást nyújt a kerületben élő, sorszor rendkívül szegény körülmények között élő gyermekek és családok számára. Bízunk benne, hogy a mostani együttműködés csak a kezdete volt egy tartós együttműködésnek a szervezeteink és az intézmény között” – hangsúlyozta a Horizont Szociális Alapítvány egyik tagja.

Fotók: Liv Duna Medical Center

Ha tetszett a cikk, ez is tetszeni fog: fel lehet készülni az anyaságra? Ha igen, hogyan?

A fenti írás támogatott tartalom.

Tetszett, inspirált? Oszd meg másokkal is!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn