Üvegbe zárt trópusi bujasággal jelentkezik az Escada

Becsült olvasási idő: 2 perc
Az Escada egyedi, jókedvet sugárzó illatai minden évben megörvendeztetnek bennünket. Ugyanúgy képesek magukba zárni a nyári kalandok érzését, mint a tél ínycsiklandó finomságait.

hirdetés

Egy-egy új, zamatos és felemelő limitált kiadású nyári illat volt 30 éven át az Escada illatvonal összetéveszthetetlen szimbóluma, mely évente kalandra hívott minden Escada-lányt, hogy a gondok helyett induljon egy önfeledt nyaralásra barátnőivel, hogy átélhesse élete legfergetegesebb vakációját.

Most az Escada felfedi az Escaping with Escada-vonal legújabb úti célját: Kuba színpompás szigetét. A fantáziavilág napsütéssel és vidámsággal folytatódik – egy felejthetetlen karibi élmény, mely minden érzékre hat és megszámlálhatatlan emlékkel gazdagít.

Érezd Kuba vibráló energiáit!

Friss, nőies, jó érzéssel tölt el. Az új, limitált kiadású Escada Brisa Cubana Eau de Toilette egy vidám elegy, mely azonnal a napsütötte paradicsomba repít, a nyüzsgő piacok, legendás salsa partik és pezsgő utcai élet világába.

Annick Ménardo mesterparfümőr alkotása ez a vegán illat, mely pezsgő citrus akkorddal indít, aminek részeként a fanyar lime esszencia azonnali felemelő benyomást kelt.

A mentaolaj frissessége szellős, aromás felhangot ad az illat szívjegyében, melyet Kuba nemzeti virága, a mariposa megragadó ereje egyensúlyoz. Az illatban rejlő, pillangó alakú fehér liliom ragyogó tisztasága egyedi, virágos csavart hoz az illatba, mely azonnal a Karib-szigetekre repít gondolatban.

Az ikonikus Escada üveget a nyárhoz illően látványos narancssárga színbe öltöztették, melyet mariposa virágok díszítenek, ezzel fémjelezve a különleges, limitált kiadást. Az elegáns üveget egyedi doboz rejti, amelyen trópusi környezetben ábrázolva a kubai építészet csodái is megmutatják magukat a rózsaszínű ég előtt. 

Tetszett, inspirált? Oszd meg másokkal is!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn