Mit tartogat 2024 a kínai asztrológia szerint?

Becsült olvasási idő: 2 perc
2024 a Fa Sárkány éve lesz, melyet nevezhetünk a stabilitás évének is. Küzdeni és bízni – ezek lesznek jelszavaink az új esztendőben. De vajon, hogyan határozhatjuk meg a ránk váró időszak esszenciáját különböző aspektusokból vizsgálva. Íme pár lehetőség Brávácz Alexandra jógaoktató, női körök, önismereti csoportok vezetője és asztrológus tollából.

hirdetés

Önmagunk megtalálása

2024 a kínai asztrológia szerint a Fa Sárkány éve lesz. A Sárkány az ötödik a sorban az állatok között, vagyis majdnem középen helyezkedik el, ami már önmagában azt mutatja, hogy a stabilitáson és az egyensúlyra való törekvésen lesz nagy hangsúly. Ezeket önazonos döntésekkel érhetjük el, amelyhez tudatosság és kellő önismeret szükséges

Biztos lépések

Lépjünk a változás ösvényére, de ne ragaszkodjunk feltétlenül mindenhez. Tudnunk kell elengedni azt, ami nehéz. Ha túl gyorsan élünk, ha túl hirtelen mozdulatokat teszünk, akkor nem lesz időnk megfigyelni szokásainkat, késztetéseinket. Inkább lassan, de biztosan haladjunk, ne hamarkodjunk el semmit. Ne érzelmi alapon döntsünk 2024-ben, inkább a racionalitás vezéreljen bennünket, jobban járunk, ha az eszünkre hallgatunk ebben az évben.

Horgonyt ki!

A Sárkány éve a kitartásról is szól majd. Amiben vagy akiben biztosak vagyunk, megbízunk, ott tartsunk ki, merjünk megállapodni, ne keressünk mást, sőt! Bátran erősítsük meg ezeket a kötelékeket. Nemcsak fizikailag, de érzelmileg is otthonra lelhetünk majd, ami olyan biztonságérzetet adhat, hogy hatására könnyedebben átlépünk együtt a nehézségeken.

Józanság mindenekelőtt

Fontos az anyagi biztonság, de mindennél fontosabb az egészségünk. 2024-ben szükséges lesz ezt újra és újra tudatosítanunk magunkban. Ne hajszoljuk és ne vállaljuk túl magunkat, lehetőleg minden helyzetben maradjunk józanok és megfontoltak. Válasszuk a biztosat a bizonytalan helyett. Pénzügyi területen helyezzünk nagyobb hangsúlyt a megtakarításokra, képezzünk tartalékot és ne pazaroljunk, csak arra adjunk ki pénz, amire tényleg szükségünk van.

Megérkezés önmagunkhoz

Szükségszerű lesz az önmagunkra találás. Kell valami, amiben ki tudunk majd teljesedni, legyen az egy új otthon, izgalmasabb munka, vadiúj hobbi, bármi, ami ehhez az érzéshez hozzásegít. Figyeljünk a hálaadás jelentőségére is, rendszeresen gyakoroljuk is, adjunk hálát azért, ami alapvetőnek tűnik, mint például, hogy létezünk, tapasztalunk, élünk. Amikor azt érezzük, hogy érdemes élni, biztosak lehetünk benne, hogy megérkeztünk.

2024, ha égtáj lenne, akkor a Kelet lenne, ahol minden elindul.

2024, ha évszak lenne, a tavasz lenne, a kezdete mindennek.

2024, ha napszak lenne, a harmatos reggel lenne.

2024, ha asztrológiai jegy lenne, akkor a Kos és a Bika lenne.

2024, ha szín lenne, akkor az érett zöld lenne.

Fotó: Getty Images

Ha szeretnél még részletesebb ismeretekre szert tenni az asztrológia területéről és még többet megtudni a 2024-es esztendőről, olvasd el a Remind Bookazine ötödik lapszámának asztrológiai mellékletét! Kattints, és rendeld meg most!

Ha tetszett a cikk, ez is tetszeni fog: így legyen tudatos a cégalapítás az ötlettől a megvalósításig!

Tetszett, inspirált? Oszd meg másokkal is!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn