Keresés
Close this search box.

Rugalmas elegancia a PLIÉ-től – Prémium táskakollekcióval újít a magyar márka

Becsült olvasási idő: 2 perc
A fenntartható ruháiról ismert PLIÉ kínálata új prémium táskakollekcióval bővült.

hirdetés

A PLIÉ célja a kifinomult, letisztult stílus népszerűsítése a nők mindennapi öltözködésében. A szezononként megújuló kollekciókat könnyedség, letisztultság, finom elegancia és magas minőség jellemzi. A ruhák minden élethelyzetben helytállnak, így az egymásra épülő kollekciókból könnyedén kialakítható egy stílusos és fenntartható kapszulagardrób. Ezúttal új prémium táskakollekcióval hódítja meg a magyar és slow fashion szerelmeseit.

Egyszerűség és funkcionalitás

Időtálló, letisztult, és sokoldalú – a frissen bemutatott darabok kéz a kézben járnak a PLIÉ stílusfilozófiájával. Az őszi-téli szezon táskakollekciójának egyszerűségében rejlik a nagysága, és a funkcionalitás részletei teszik különlegessé.

A könnyed vonalvezetésű modellek megszületéséhez a márka visszanyúlt gyökereihez, és a balett mozdulataiból merített inspirációt. Az ikonikus beállások és a táskák klasszikus formavilága közti harmónia kényelmesen igazodik a mindennapok táncrendjéhez, megtöltve a hétköznapok világát élettel.

Remind

Balett inspirálta vonalak

A klasszikus formájú GRAND PLIÉ modern köntösben tündököl, harmonikusan ötvözve a hagyományt a kortárs dizájnnal. A beállás közben a balett táncos guggoló alakot vesz fel, imitálva a válltáskaként is hordható névtestvérének vonalait.

A merészebb formájú RONDE hűséges társ a hétköznapok és kiemelt események alkalmával is, viselőjének letisztult, mégis játékos eleganciát adva. E mozdulat közben a láb egy félkörívet ír le, követve a táska formáját, lépést tartva viselőjével.

Az egyedi borítékvarrás, rejtett zárcsat és a fém kellékek minimalista jellege a táskákat bátran hordhatóvá teszik, miközben kifinomult anyaguk garantálja, hogy kiállják az idő próbáját. A táskák a praktikum mellett nemcsak örök kiegészítőkként szolgálnak, de stílusosan rímelnek a mindennapok kihívásaira, elkísérve minket életünk minden állomására.

Tetszett, inspirált? Oszd meg másokkal is!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn