Keresés
Close this search box.

Együtt könnyebb! Ilyen volt a legutóbbi üzleti reggelink, a Remind buisness brunch

Becsült olvasási idő: 3 perc
A Remind több mint egy nyomtatott bookazine, olyan emberek közössége is, akik számára fontos a tudatos élet. Vannak közöttük szép számban támogatók is, akik segítenek minket missziónk megvalósításában. Nekik rendezzük meg havonta egyszer üzleti reggelinket. Legutóbb január 18-án találkoztunk velük a Michelin-csillagos Bábel étteremben.

hirdetés

Mondhatnánk azt is, hogy ők a hirdetőink, szponzoraink, de mi inkább partnerként tekintünk rájuk. Ők támogatnak minket missziónk kiteljesítésében, ami a tudatos élet fontosságának megismertetése minél több olvasóval. Nélkülük nem tudnánk ilyen szép és igényes formába önteni mindazt a sok okos gondolatot, érdekes információt, szórakoztató történetet, amelyek kapaszkodók lehetnek a mai zavaros világunkban.

„A Remind buisness brunch elnevezésű rendezvényeinkre cégek döntéshozóit hívjuk meg, akik azonosulni tudnak az általunk képviselt értékekkel, vannak közöttük, akik még nem az üzleti partnereink, de van valamiféle kapcsolódásuk a missziónkkal”

– mesél a kezdeményezésről Szilágyi Gábor a Remind Bookazine alapító-tulajdonosa. „Nemcsak finom reggelivel kínáljuk meg őket, de szeretnénk tudást is átadni nekik, ami a hétköznapjaiban segíti őket.”

Az első ilyen találkozó tematikája tavaly ősszel a mesterséges intelligencia térhódítása volt, majd ezt követte decemberben az énmárka építés kulisszatitkai. Legutóbb pedig az influencer marketing témája került terítékre a Michelin-csillagos Bábel étteremben. Hajagos Rita a Red Lemon Media szakmai vezetője és társtulajdonosa, valamint Horváth Anna menedzsment divízió vezető érdekfeszítő előadást tartottak a legújabb influencer trendekről, az ezt követő kérdések zápora arra utalt, hogy a vendégek kíváncsiságát felkeltette ez a téma.

Tetszett, inspirált? Oszd meg másokkal is!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn