Keresés
Close this search box.

Szikrázz az ünnepek alatt a SPARK by Pelote karácsonyi kollekciójával

Becsült olvasási idő: 2 perc
A tél a karácsony, a családban és barátokkal együtt töltött idő, a szeretet és a csillogó ajándékok időszaka.

hirdetés

A SPARK by Pelote az idei ünnepre szikrázó Swarovski kristályokból és gyöngyökből kézzel készített, különleges ezüst elemekkel díszített, elegáns ékszereket kínál.

Karácsonyi színek

Az ünnepi válogatás tónusaiban a karácsonyi időszak jellegzetes színvilága köszön vissza. Az elegáns bordó csodás párt képez az arany és a platina különböző árnyalataival, ugyanakkor a zöldes csillogású karkötőkkel is jól mutat. A különleges, 925-ös ródiumozott ezüstből készült záróelemek kiemelik a különböző alkotóelemek csillogását. 

Remind

Időtlen csillogás

A selyemfényű Swarovski kristálygyöngyök időtlen stílusa a boldog békeidők karácsonyait juttatja eszünkbe. Az építhető karkötők csilingelő charmjai mint megannyi pici karácsonyfadísz ragyognak viselőjük csuklóján. A csepp alakú DROP nyakékek számtalan színben pompázva egészítik ki ünnepi megjelenésünket.

A széles kínálatból nem könnyű választani, minden egyes darab elvarázsol. Nem véletlen hát, hogy a SPARK by Pelote hitvallása a több, néha több- azaz bátran halmozzuk az ékszereket, vegyítsük a nagyobb, mutatósabb darabokat a filigrán, apró gyöngyökből készült vagy az ezüst illetve zsinór alapú darabokkal.

Remind

Miért is állnál ellen az aprólékos, kézi munkával készült ékszereknek? Itt az idő, lepd meg szeretteidet vagy akár saját magadat a karácsonyi kollekció valamely ragyogó összeállításával és szikrázz az ünnepek alatt!

Fotók: SPARK by Pelote

Ha tetszett a cikk, ez is tetszeni fog: kattints, és olvasd el három szépségtippünket, amivel tavaszt hozhatsz a télbe!

A fenti írás támogatott tartalom.

Tetszett, inspirált? Oszd meg másokkal is!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn