Keresés
Close this search box.

Jótékonysági vásárt rendez a Daalarna a korábbi kollekciók darabjaiból

Becsült olvasási idő: 2 perc
Már javában zajlik az éves Daalarna Jótékonysági Vásár, ahol a régebbi kollekciók esküvői ruháit ezúttal is kedvezményes áron vásárolhatják meg a menyasszonyok.

hirdetés

Daalarna azt reméli, hogy kezdeményezésével idén nemcsak az UNICEF Magyarországot, hanem olyan menyasszonyokat is tud támogatni, akik évek óta arról álmodnak, hogy Daalarna ruhájuk lesz a nagy napon. A Daalarna Jótékonysági Vásárt 2023. augusztus 7-18. között rendezik meg a budapesti szalonban, az 5. kerületi Alkotmány utca 16. alatt, és minden nap, szombaton és vasárnap is, 10:00 – 18:00 óra között várják az érdeklődőket. A vásárra időpontfoglalás és jegyvásárlás szükséges. A vásárra szóló jegy ára 5000 Ft, melynek egy részével az UNICEF Magyarország munkáját támogatják. Fix időpontra szóló belépőt kizárólag a jegy.hu oldalon lehet vásárolni.

Remind

Mekkora kedvezménnyel lehet megvásárolni a ruhákat?

A vásáron lévő ruhákat az eredeti árukhoz képest 50-70 %-os kedvezménnyel lehet megvásárolni. A ruhák legnagyobb része 300-400 ezer forint között elérhető néhány különleges, kitűnő állapotban lévő darab kivételével – ezek 400-500 ezer forint közötti áron megvásárolhatók.

Biztos, hogy marad ruha akkor is, ha csak a vásár végére van időpontom?

A nagy érdeklődés miatt idén a szokásosnál több ruhát fognak értékesíteni. Így ha az utolsó napok valamelyikén tudtok csak eljönni, akkor is bőven lesznek még megvásárolható darabok, ugyanis a Daalarna munkatársai minden nap tesznek majd ki új ruhákat.

Hány percesek a próbák? Hány vendéget fogadtok egyszerre?

Az időpontok 30 perces időtartamra szólnak. Egy időpontra összesen 3 vendég jöhet, így egyszerre többen tudtok majd próbálni. Mindegyik vendég külön konzulenst kap, aki segít neki a ruhapróba során.

Remind

Tetszett, inspirált? Oszd meg másokkal is!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn