Keresés
Close this search box.

Megújulással zárta az évet a Dr. Rose Magánkórház

Becsült olvasási idő: 3 perc
Egyre több szolgáltatás és egyre kényelmesebb környezet segíti a gyógyulást a Dr. Rose Magánkórházban.

hirdetés

Az utóbbi egy év kétségtelen gazdasági nehézségei ellenére a főváros szívében, 2007-ben megnyitott Dr. Rose Magánkórház folytatni tudta az 5 évvel ezelőtti tulajdonosváltáskor megkezdett fejlődését. A páciensek növekvő bizalmának hála – 2023-ban több mint 20.000 pácienst látnak el, közel 200.000 vizsgálatot végeznek, a műtétek száma pedig év végéig eléri a 3000-et – az idei árbevétel megközelíti a 7 milliárd forintot, ami 20%-os emelkedést jelent a tavalyi év árbevételéhez képest. Az előző évi 30%-os emelkedéstől ez elmarad, de a jelenlegi gazdasági helyzetben a 2023-as eredmény kimagaslónak számít.

Gyógyulás korszerű körülmények között

A Dr. Rose Magánkórház a magyarországi magánegészségügyi rendszerben egyedülálló módon, exkluzív környezetben biztosít komplex kórházi és rendelőntézeti szolgáltatást páciensei számára. Szolgáltatásaik közé tartoznak a diagnosztikai vizsgálatok mellett a szűrővizsgálati csomagok, az éves egészségkártyás konstrukciók, illetve a vállalat-egészségügyi szűrések és a foglalkozás-egészségügyi ellátás egyaránt.

Az elmúlt év fejlesztéseit évadzáró fogadásukon mutatták be, amelyet a Széchenyi téri épület frissen felújított, 8. emeleti ügyfélterében tartottak meg.

„Az ortopédiai, sebészeti, szülészeti, urológiai és plasztikai műtétek száma stabilan növekszik, e mellett kórházunk képességei az elmúlt időszakban jelentősen bővültek – mindez egyre komolyabb műtéti beavatkozások elvégzését teszi lehetővé számunkra” – emelte ki beszédében Prof. Dr. Hangody László orvosigazgató.

Remind

„A mozgásszervi sebészeti tevékenységen belül az eddigi kiterjedt endoprotetikai, artroszkópos és sportsebészeti repertoár kiegészült a bonyolultabb revíziós protetikával, legújabb porcfelszínképzési technikákkal és szalagsebészeti eljárásokkal. Ezek a műtétek természetesen nagyobb odafigyelést és esetenként hosszabb ápolási időt igényelnek, különösen a hosszabb és összetettebb beavatkozások esetében. Ez azt jelenti, hogy a betegeinknek több időt kell a kórházban tölteniük a teljes felépülés érdekében. Ennek kapcsán és a növekvő műtéti szám miatt szükségessé vált az ágykapacitásunk növelése, hogy minden betegünknek megfelelő ellátást tudjunk biztosítani.”

Remind
Remind

Egy év fejlesztései

Az elmúlt év kiemelt fejlesztéseit Dr. Papik Kornél ügyvezető igazgató foglalta össze. „Az 5. emeleti fekvőbeteg részlegünk 8 új ággyal bővült, az új szobák mindegyike a legmodernebb kórházi felszereléssel és lenyűgöző budapesti kilátással rendelkezik. A belsőépítészeti koncepció során az inspirációt a csodálatos panoráma és a város adta: a szobák három stílusban kerültek kialakításra Buda, Pest és Duna fantázianevekkel, melyekben a budai hegyek, Pest eklektikája, illetve a Duna kékje köszön vissza.”

Remind

A 8. emeleti ügyféltér kibővítésével megháromszorozták a váróterek méretét még kényelmesebb környezetet biztosítva pácienseik számára, ahol nyugodt és kényelmes környezetben várakozhatnak, ami jelentősen hozzájárul a vizit előtti szorongás csökkentéséhez. Számukra fontos, hogy a kórházba lépő ügyfeleik azonnal érezzék, hogy minden, ami rájuk vár, a gondoskodás és a támogatás jegyében történik.

A magánkórházban bevezettek egy új, digitális ügyfélregisztrációs rendszert is, amely lehetővé teszi az előzetes online, illetve a helyszíni tabletes regisztrációt gyorsabbá és diszkrétebbé téve az ügyintézést. „Ma már teljes körű elektronikus ügyintézést tudunk biztosítani az ügyfeleink számára az előjegyzéstől az előregisztráción keresztül a titkosított lelet-, kép- és számlaküldésig vagy az online fizetési megoldásokig” – mondta el Dr. Papik Kornél.

Fotók: Dr. Rose Magánkórház

Ha tetszett a cikk, ez is tetszeni fog: kattints, és olvass bele Dr. Schwab Richárd gasztroenterológussal készült interjúnkba!

A fenti írás támogatott tartalom.

Tetszett, inspirált? Oszd meg másokkal is!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn