Keresés
Close this search box.

A Furla új kollekciója a napfényes olasz vidék hangulatát hozza el nekünk

Becsült olvasási idő: 3 perc
A Furla legújabb kollekcióját a napfényes olasz vidék hangulata ihlette: a természet színei, a fények, az illatok. A Furla SS24 Main Collection a kézműves mesterek előtt tiszteleg, akiknek a keze alatt az anyag művészetté változik a természettel folytatott párbeszédük során.

hirdetés

A Furla a természet zöldjeit, a nyári napok meleg tónusait és az olasz vidékre jellemző árnyalatokat egyetlen kollekcióban vonultatja fel, amelyben találkozhatunk a napsárga Nettare, a téglavörös Cannella, a homokszín Grano, a babarózsaszín Alba vagy éppen a víztiszta Cristallo különleges árnyalataival.

A tavaszi-nyári kollekcióban a színek mellett a minták is fontos szerephez jutnak. A virágokon túl csíkok jellemzik a táskák mintavilágát, ez utóbbiak olyan elengedhetetlen nyári kiegészítőkön jelennek meg, mint a raffiából készül Opportunity tote bagek és Giove bucket bagek.

A kollekció a vidéki nyár szépségére és a kézműves hagyományok megkérdőjelezhetetlen értékeire hívja fel a figyelmet ezzel ösztönözve bennünket arra, hogy újra kapcsolódjunk a természethez.

Furla Gerla

Az Furla Gerla elegáns, kortárs családjának darabjai bársonyosan puha nappa bőrből készültek. Köztük egy nagyméretű Boston táskát és egy két méretben elérhető válltáskát találunk. A kollekció darabjait – amelyeket egy, a szövés művészetére specializálódott, olasz műhely alkotott meg – a különleges kézműves technika teszi egyedi kiegészítővé.

Furla Flow Backpack

Ez a minden ízében kortárs család változatos funkcióival teszi praktikus hétköznapi viseletté darabjait, amelyek a gondos odafigyeléssel tervezett formáknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a test vonalaihoz. A puha borjúbőr és a márka ikonikus Arch logója elegáns kiegészítőkké varázsolja a táskákat. A szezon jellegzetes színeivel összhangban álló árnyalatoknak és textúráknak köszönhetően bárki megtalálhatja közöttük a kedvencét.

Remind

Furla Club 2 Hobo

A márka 2023-ban mutatta be a Furla Club 2 táskáját, amely egy klasszikus darabot gondol újra. A tavaszi-nyári színek és az új hobo fazon egy modern csavarral frissíti fel a Furla egyik legnépszerűbb kiegészítőjét. Formájának köszönhetően a teljes egészében bőrből készült nyeregtáskában minden nélkülözhetetlen tárgyadat magadnál tarthatod. Igényeid szerint két méret közül választhatsz.

Furla Giove Bucket Bag

A klasszikus formavilágú Furla Giove család egy új bucket bag-gel bővül, amely egyszerre divatos és praktikus. Letisztultságának hála gardróbod időtálló darabja lehet. A nyári hétköznapok igazi must have kiegészítője!

Remind

Furla Opportunity

A Furla Opportunity Tote Bag tökéletes választás azoknak, akik úgy érzik, sosincs elég helyük, hogy minden szükséges holmijukat magukkal hordják. Kényelmes pántjainak és tágas belsejének köszönhetően praktikus és elegáns társunk lehet, akár utazáshoz készülődünk, akár a strandra indulunk.

Furla Nuvola

Ha szeretnél kitűnni a tömegből, a milánói Fashion Weeken bemutatott Furla Nuvola család darabjai méltó társaid lesznek. A táskákat a sima felületű borjúbőr és az újragondolt Arch logók teszik különlegessé. Igényeidhez igazodva három változatban is elérhetők: választhatod a praktikus, kisméretű crossbody táskát, stílusos, nagyméretű hobo táskát vagy éppen a letisztul és elegáns válltáskát két méretben.

Remind

Tetszett, inspirált? Oszd meg másokkal is!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn