Keresés
Close this search box.

Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Becsült olvasási idő: 2 perc
Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge. Exkluzív megállapodás részeként kóstolhatók a Laurent-Perrier tételek a Budai Vár tetején.
pezsgo

hirdetés

Budapest páratlan kikapcsolódási lehetőségét és gasztronómiai élményét kínáló helye, a White Raven Skybar & Lounge, illetve a Laurent Perrier Champagne Ház egészen különleges megállapodást kötött. A világ legnagyobb presztízsű pezsgőházai között számontartott Champagne Laurent-Perrier tételei egyik legexkluzívabb választékában csak itt, a Várnegyed legmagasabb pontján, a Hilton Budapest tetején lesz elérhető Magyarországon.  Ezen felül a Laurent-Perrier’s Grand Siècle Les Réserves Itération No. 20 pezsgőkülönlegesség, amely Budapest egyik legdrágább pezsgője, most az országban kizárólag a White Raven Skybar & Lounge-ban lesz kapható a hazai vendéglátó egységek közül.

White Raven x Laurent Perrier

„Nehéz lenne találni két olyan márkát, amelyek ennyire illeszkednek, s ennyire erősítik egymás értékeit. A White Raven élmény – a szó fizikai értelmében is – messze kiemelkedik a budapesti helyek közül, hiszen semmi máshoz nem hasonlítható hatást gyakorol érzékszerveinkre, amikor kilépünk privát liftjéből a város felett. A Champagne Laurent-Perrier pezsgőház ikonikus palackjai pedig ezt a varázslatot tudják emelni és fokozni” – mondta Müller Kornél, a  Champagne  Ház képviseletében.

Franciaország és a Champagne régió egyik legnagyobb tradícióval rendelkező pezsgőháza mindig az újdonságairól, különleges megoldásiról volt híres és elismert. Ezt a sort erősíti a mostani, magyarországi megállapodás is. Az innovációik egyik markáns eleme, hogy egyetlen Champagne-i birtokként a legkiemelkedőbb és legismertebb cuvée-je, a Grand Siècle évjártól független. Csak és kizárólag sorszámozott kiadásban kerül a rajongók elé. A tavalyi tétel pedig 1959 óta mindössze a 26. a sorban. Ezzel kapcsolatban a világ egyik legismertebb borkritikusa, James Suckling tavaly év végén úgy fogalmazott: az elmúlt év világ borászati teljesítményének a csúcsa ez a palack. 2023-ban nincs feljebb. A White Raven Skybar & Lounge tökéletes helyszínt biztosít a Champagne Laurent-Perrier Grand Siècle Grande Cuvée N.26 tételeinek.

pezsgo

Pezsgés Budapest tetején

A Hilton Budapest – a világ 10 legszebb panorámájú szállodájának – tetején harmadik éve kínál felejthetetlen pillanatokat a White Raven Skybar & Lounge. A tetőbárnak a lélegzetelállító kilátás mellett az exkluzív ital és ételkínálat, az egyedülálló gasztronómiai együttműködések is védjegyei lettek.

„Ragaszkodunk a klasszikusokhoz, de célunk, hogy túlszárnyaljuk őket. Ezért érezhetik úgy vendégeink, hogy egy ismerős élménybe kortyolnak bele, miközben valami teljesen újat tapasztalnak meg. Léteznek különleges helyek, ahol ezek a pillanatok találkoznak, és egyedi élménnyé sűrűsödnek. A White Raven Skybar & Lounge ezek közül is az egyik legkülönlegesebb kíván lenni” – hangsúlyozta Fabriczki Petra, a Danubius Hotels kommunikációs igazgatója.

A White Raven Skybar & Lounge a megismételhetetlen impressziók gyűjtőhelye. Budapesti panoráma, különleges koktélok, borok, pezsgők, ételek és egy semmihez sem hasonlítható atmoszféra: ez az idei White Raven Signature Collection, amiben kiemelkedő helyet foglal el a Champagne Laurent-Perrier pezsgőházzal indított különleges együttműködés.

A két márka exkluzív eseményeket is tartogat a nagyközönség számára. A május 30-án rendezett első tematikus eseményen páratlan Magnum Champagne kóstolóval nyűgözik le a résztvevőket. A Laurent Perrier különleges tételeit ezen az estén pohárba töltve kóstolhatják meg a Champagne szerelmesei, válogatott menüsor kíséretében. Az eseményről bővebb információt itt találunk. A nyitóeseményt megújuló tematikával havonta egy Champagne Night követi.

Fotó: White Raven Skybar & Lounge

Ha tetszett a cikk, ez is tetszeni fog: kényeztesd magad Champagne legjobb pezsgőházaiban!

Tetszett, inspirált? Oszd meg másokkal is!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn