Keresés
Close this search box.

Tabudöntögető, humoros beszélgető show-val startol a Sunhill Podium

Becsült olvasási idő: 2 perc
Mi dobhatna fel jobban egy februári estét, mint egy tartalmas beszélgetés egy finom vacsora mellett? A Sunhill Bistróba érkezik a Pokorny Piknik!

hirdetés

Beszélgetés tabuk nélkül

A Pokorny Piknik ötlete másfél évvel ezelőtt született meg, amikor Pokorny Lia színésznő és Gönczi Dorka mediátor úgy döntöttek, szeretnék másokkal is megosztani azokat a tartalmas beszélgetéseket, amelyek közös munkájuk során, utazásaik alatt kerekedtek. Azóta közel félszáz pikniket tartottak a fenntarthatóságtól kezdődően az egészséges életmódon át a hobbiszintű lakberendezésig,  mindannyiunkat foglalkoztató témákat érintve.

A beszélgetéseket a közönség felé is megnyitják. Nincsenek tabuk, bárki kérdezhet bármit. „A drámapedagógia izgalmas útján elindulva nagyon izgat bennünket Liával, hogy az általunk megfogalmazott kérdések és válaszok mit tudnak előcsalogatni az emberekből” – mondja Gönczi Dorka. A témák változatossága és a közönséggel folytatott párbeszéd folytán ezek az alkalmak egyszeriek és megismételhetetlenek, sőt Lia sosem ismeri előre a kérdéseket, amelyekkel beszélgetőtársa készül.

Remind

Elstartol a Sunhill Podium

A Sunhill Bistro eseménysorozatának, a Sunhill Podiumnak az idei első rendezvénye a Pokorny Piknik lesz. Febuár 23-án este 7 órától Lia és Dorka a tőlük megszokott vidám hangulatban, tabukat nem ismerve beszélgetnek egymással és a közönséggel a zöldövezeti Tabán szívében megbújó Sunhill Bistróban, a téma pedig nem más, mint a zöld, és minden, amit a vele kapcsolatos képzettársítások kiváltanak belőlük: az emberi kapcsolatok, a nemet mondás művészete, a férfi és a nő, a fenntarthatóság, egészséges életmód vagy éppen gasztronómia.

Az este folyamán ugyanis nemcsak szellemi manna kerül terítékre, hanem a Sunhill Bistro nyolc tételből álló, ételérzékenyek számára is fogyasztható finger food válogatása, valamint alkoholos és alkoholmentes italok.

Jegyek korlátozott számban kaphatók, így ajánlott előre megvásárolni a részvételhez! Az előadáson résztvevők között pedig kisorsolnak két darab egy órás luxus arcfiatalító kezelést a DRHAZI szépségszalon jóvoltából.

További információk: https://www.facebook.com/drhazi.hu

Jegyvásárlás: https://cooltix.hu/event/65b0ee6ca3bb3160b711a54d

Asztalfoglalás: http://tinyurl.com/bdfdtzun

Ha tetszett a cikk, ez is tetszeni fog: kattints, és olvasd el Balázs Zoltánnal készült interjúnkat!

Tetszett, inspirált? Oszd meg másokkal is!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn