Keresés
Close this search box.

Jön a World Wellness Weekend, ami ingyenes programokkal segít a tudatos hétköznapok kialakításában

Becsült olvasási idő: 2 perc
World Wellness Weekend a Wellness For All nevű, nemzetközi kezdeményezéssel három napon át várja azokat, akik szeretnének ingyenes és szórakoztató programokba belekóstolni a vitalitás, tudatosság és a szolidaritás jegyében.

hirdetés

A World Wellness Weekend a legnagyobb nemzetközi wellness mozgalom, amely évről évre növekszik a világszerte 190 önkéntes nagykövetnek és wellness vezetőnek, valamint 60 szakmai szövetségnek köszönhetően, akik az egészséges életmód 5 alappillérét népszerűsítik a United Nations célkitűzésének megfelelően.

Remind

Legyen az egészség mindenkié!

„Jó egészséget és jólétet mindenkinek” – hirdeti a program, amelynek fókuszában az alvás, a táplálkozás, a mozgás, a tudatosság és a szolidaritás jár. „Nincs nemesebb küldetés az életben, mint arra ösztönözni mindenkit, hogy önmaga legjobb változatává váljon fizikailag, szellemileg és érzelmileg” – mondja Jean-Guy de Gabriac, a World Wellness Weekend alapítója.

Remind

Magyarországon a World Wellness Weekend

Szeptember 15., 16., és 17-én több mint 6000 helyszínen több ezer szakember 147 országban ünnepli együtt a Fidzsi-szigeteki napkeltétől a hawaii napnyugtáig a testi-lelki egészség fontosságát. Idén Magyarország is csatlakozik a kezdeményezéshez, és szórakoztató csoportos órákra hív minden érdeklődőt: barátokat, családtagokat és kollégákat. Az embereket arra szeretné ösztönözni, hogy foglalkozzanak az egészségükkel és a mentális jóllétükkel mind az otthoni, mind a munkahelyi környezetükben.

„Itthon a legnagyobb programkínálatot az újonnan megnyílt W Budapest hotel szervezi, ahová szállóvendégeket, helyi lakosokat és a hotel alkalmazottait egyaránt várják, hiszen a vállalati jóllét szintén fontos küldetésünk” – mondja Jackson Ildikó, a mozgalom magyarországi nagykövete.

Remind

Ingyenes programok offline és online

Még mindig nem késő online regisztrálni a www.wellmap.org oldalon, ha szeretnél részt venni a mozgalomban. Csatlakozhatsz szabadúszó wellness szakemberként, vállalkozóként, de regisztrálhat szálloda, étterem, sportklub, tánciskola is.

Amellett, hogy több ezer ingyenes csoportos programot élvezhetsz a családdal, barátokkal és kollégákkal világszerte személyesen, több mint 100 órányi wellness-videó is elérhető lesz a www.wellmap.org oldalon, beleértve fitneszórákat, jóga-videókat, inspiráló foglalkozást Deepak Chopra, a John W. Brick Alapítványnak és egyéb szakértői paneleknek köszönhetően.

Portré fotó Jackson Ildikóról: Lisztik Erika

További fotók: Pexels

Ha tetszett a cikk, ez is tetszeni fog: kattints, és olvasd el, hogyan segíthet a kismamatorna a szülésben!

Tetszett, inspirált? Oszd meg másokkal is!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn