Keresés
Close this search box.

A világ legjobb szállodái között a Hotel Clark Budapest

Becsült olvasási idő: 2 perc
A Hotel Clark Budapest 2022 végén kapta meg az ötcsillagos minősítést, a napokban pedig a Tripadvisor részesítette világszínvonalú elismerésben.

hirdetés

A Hotel Clark Budapest harmadik alkalommal kapta meg a Best of the Best minősítést, a TOP 25 Hotels of Europe kategóriában 9. helyezett lett, de ezzel nem ért véget a megtisztelő díjak sora!

A világ élvonalában a Hotel Clark Budapest

A 2018-as nyitása óta a szálloda most először mérettette meg magát a TOP 25 Luxury Hotels kategóriában is, ahol világviszonylatban (TOP 25 Luxury Hotels of the World) a 20., míg az európai mezőnyben (TOP 25 Luxury Hotels of Europe) a 8. helyet szerezte meg magának, azaz immáron a világ legjobb luxus szállodái között tartja számon őt a nemzetközi TripAdvisor közösség.

Remind

A világ legnagyobb utazási tanácsadó platformja a Travellers’ Choice évente egyszer Best of the Best díjjal jutalmazza azokat a szállodákat, amelyek 12 hónapos időszak alatt nagyszámú, rendkívül magas minőségű értékelést tudhatnak a magukénak a Tripadvisor közösségétől.

A Tripadvisor 8 millió listázott szereplője közül kevesebb mint 1%-a kapja meg a Best of the Best díjat, ami a vendéglátás legmagasabb szintű kiválóságát jelzi.

Szív és lélek a luxus mögött

„A Hotel Clark csapata abban a legjobb, hogy közösen dolgozva, vállt vállnak vetve mindent megtesznek a vendégekért és a szálloda hírnevének öregbítéséért. A felettébb felemelő számunkra mégis az, hogy a nívós elismerés mögött a vendégeink őszinte visszajelzése rejlik és ez a legfontosabb visszaigazolás, amit kaphatunk” – mondta Lukács István, szállodaigazgató.

Remind

 „A Hotel Clark nem csak az infrastrukturális keretei miatt luxus szálloda. Az igazi luxus a személyre szabott, szívből jövő szeretetteljes szolgáltatásból fakad. Ezt a kultúrát adja tovább csapatunk minden tagja függetlenül attól, hogy ez egy ragyogóan tiszta szobát, egy pillanatok alatt, jókedvvel megoldott műszaki hibát, vagy egy végtelenül kedves check-in-t jelent. A legkedvesebb vendég visszajelzésem, a »kis hotel hatalmas szívvel« tökéletesen leírja, hogy miért is kerültünk mi a világ legjobb 25 luxus szállodája közé” – tette hozzá Jámbor Máté igazgató-helyettes.

Fotók: Hotel Clark Budapest

Ha tetszett a cikk, kattints, és tudj meg még több érdekességet a szállodáról!

Tetszett, inspirált? Oszd meg másokkal is!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn