Keresés
Close this search box.

3 illat, amellyel magadon viselheted a nyár legszebb emlékeit

Becsült olvasási idő: 2 perc
A nap melegének érintése, a tenger hullámainak szikrázóan kék árnyalatai, a virágos mezők illata. A nyár feledhetetlen fényeit, színeit és aromáit többnyire emlékek formájában raktározzuk el, a Novellista azonban palackba zárja kedvenc nyári élményeinket, hogy aztán az év bármely napján kiszabadíthassuk őket, illatuk pedig az olasz vidékre, a virágzó kert rejtekébe vagy éppen egy erdő mélyébe repítsen minket.

hirdetés

Summer Flare – A kert illata

Képzeld el, hogy elhelyezkedsz a függőágyban, az arcodat foltokban, a fák föléd boruló lomkoronáján át éri a napfény, és miközben beleharapsz egy lédús barackba, a kert virágainak édes illatát hozza feléd a meleg, nyári szellő. A Novellista Summer Flare illata ebbe az idilli pillanatba repít. Ez a friss, vizes jegyeket is magában hordozó virágos parfüm tökéletes mindennapi viseleted lehet, ha a gondtalanság auráját szeretnéd sugározni. A gyümölcsös és virágos tónusok kiegyensúlyozott elegyét alkotó illat Daniel Visentin francia parfümőr alkotása, akit Henry James elbeszélésének főhőse, az Európában nyaraló fiatal és naiv Daisy Miller ihletett meg.

Novellista Summer Flare Eau de Parfum hölgyeknek (75 ml): 39130 forint

Remind

Citrus Affair – A mediterrán nyár illata

Ha szagoltad valaha a citrom virágát, pontosan tudod, hogy milyen a napfény illata: egyszerre üde és édes, bódító és mámorító – ha megérzed, azon nyomban egy napsütötte hegyoldalon terpeszkedő citromültetvényen találod magad. A Novellista Citrus Affair az olasz vidékre kalauzol, ahol a tenger felől érkező szellőbe citrusok, jázmin és rózsa illata vegyül. A parfümnek a pézsma, a szantálfa és az ámbra szolid tónusa ad mélységet. Ez a gendersemleges, nyári illat Marie Huguenot parfümőr munkája, aki Goethe Wilhelm Meister tanulóévei című alkotásához nyúlt inspirációs forrásként. A magas koncentrációjú illatanyagoknak köszönhetően akár egész nap elkísérhet a vidéki, olasz nyár hangulata.

Novellista Citrus Affair Eau de Parfum unisex (75 ml): 39130 forint

Remind

Unique Wood – A kaland illata

Egyedül az erdő közepén. Csak te, a fejed fölé boruló csillagos ég, a fenyőerdő árnyai között lopakodó szél és a lobogó tűz. A Novellista Unique Wood illata igazi kalandoroknak készült. Azoknak, akinek nem félnek elmerészkedni a határaikig, akik képesek szembenézni önmagukkal. A virágos jegyekkel – pelargóniával, ibolyavirággal és leheletnyi levendulával – egyesülő fekete- és szecsuáni bors, tonkabab és ámbrafa elegye tökéletes választása lehet a fás jegyek kedvelőinek. Cyrill Rolland francia parfümőr alkotása erőt ad a mindennapokban, hogy olyan magabiztosnak érezhessük magunkat, akár D. H. Lawrence The Boy in the Bush köteténék modernkori hőse.

Novellista Unique Wood Eau de Parfum unisex (75 ml): 39130 forint

 
Remind

Tetszett, inspirált? Oszd meg másokkal is!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn