Keresés
Close this search box.

Tudatos álomteremtők

Becsült olvasási idő: 3 perc
Végy két sikeres nőt, akik különböznek egymástól, szervezz nekik közös találkozót, aztán tegyél fel nekik pár kérdést, és kiderül, hogy mennyi mindenben hasonlítnak.

 

Szerző: Balogh Edina

hirdetés

Két nő, két külön világ, de jócskán van, ami összeköti őket. Hogy mi is pontosan? Erő. Szenvedély. Határozottság. Siker. Akarat és kitartás. Elszántság, az a fajta, amire csak a nők, lányok, anyák, asszonyok, alkotók képesek. Ha a test egészségéről van szó, abban Virág a szakértő, kreatív energiák felélesztésében, a megfelelő célra való felhasználásukban pedig Krisztina lehet a tökéletes segítő. Így alkotják meg a teljes egészt – mint a jin meg a jang –, és teszik ezt mindketten szívvel-lélekkel.

A fotózás ideje alatt szemlátomást összebarátkoztatok, pedig csak most találkoztatok először. Mit szóltatok hozzá, amikor megtudtátok, hogy együtt szerepeltek a címlapon?

Kende-Hofherr Krisztina:  Én először pánikba esetem, mert rögtön arra gondoltam, hogy egy fitneszbajnok mellett állni elég nagy kihívás, nem biztos, hogy előnyös számomra, ha mellette állok. De aztán megnyugtattak, hogy egészen közeli kivágású lesz a kép, és így már nem aggódtam túlságosan. Mindemellett bevallom, izgatott is voltam, mert az, amit Virág csinál, számomra abszolút elismerésre méltó. A kitartása pedig szinte földöntúlinak tűnik.

Kiss Virág: Régóta követem Krisztina munkásságát, így az első gondolatom az volt: remélem, elvállalja! Kicsit tartottam tőle, hogy nemet mond majd a felkérésre, de nagyon örültem neki, hogy meg tudjuk valósítani ezt a fotózást, és tetszett a koncepció is, hogy mi ketten egyfajta jin és jang szerepben egészítjük ki egymást.

Ha már a jint és jangot említetted, úgy érzem, csak első ránézésre tűntök nagyon különbözőnek, amint megkapargatjuk a felszínt, kiderül, hogy rengeteg közös van bennetek.

Krisztina: Most, hogy kicsit megismertük egymást, már mi is tudjuk, hogy sokkal több a közös bennünk, mint ahogy azt előtte gondoltuk. Mindketten végtelenül elszántak vagyunk, határozottak és rendkívül céltudatosak. Én úgy tartom, hogy az életet alapvetően több fő területre is feloszthatjuk, az egyik ilyen az egészség, melyről Virágnak teljesek az ismeretei. A másik a tudásgyarapítás, melyhez én ezer szállal kapcsolódom, de ahhoz, hogy bármiben sikereket érjünk el, mindkettő szükséges.

Virág: Pontosan. Ezért is csatlakoztunk mindketten a Tudatosság Napja rendezvényhez (2022. 11. 11.) is, mondhatjuk úgy is, hogy hírvivői vagyunk az eseménynek. Igaz, nagyon más vonalon mozgunk, hiszen én elsősorban az egészséges életmód oldaláról vagyok jelen, de az akarat, a kitartás, a motiváció valóban közös bennünk. 

És azt se felejtsük el, hogy mindketten elég szép sikereket értetek el a magatok szakterületén. Mennyire volt nehéz az út idáig?

Krisztina: Mindig hangoztatom az előadásaim során is: az, hogy az ember elérje, amit akar, bizony rengeteg lemondással jár. Jó tisztában lenni vele már az elején, hogy tulajdonképpen mire vagyunk hajlandóak, miről tudunk lemondani céljaink elérésének érdekében. Vagyis nincs könnyű út. Legyen szó rólam, rólad, bárkiről, nehézségekből jóval több van és lesz, mint sikeres percekből. Aki nem akar áldozatokat vállalni, az a célját sem fogja tudni elérni.

Vagyis akkor csak megerősíteni tudjátok a mondást, mely szerint a sikerhez vezető út akadályokkal van kikövezve?

Virág: Igen, legyen szó akár az egészséges táplálkozásról, arról, hogy holnaptól többet sportolok, vagy hogy egyáltalán elkezdek-e mozogni. Ezeket a döntéseket mind nehezen hozzuk meg. És ez csak az első lépés, hiszen ahhoz, hogy eredményt érjünk el, akaratra, kitartásra és nem utolsósorban türelemre is szükség van.
A fejlődéshez mindez elengedhetetlen.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy Krisztina és Virág milyen módszerekkel töltik fel magukat, akkor vedd meg a Remind bookazine első számát, amelyben megtalálod a teljes címlapinterjút.

Fotók: Pejkó Gergő

Tetszett, inspirált? Oszd meg másokkal is!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn