Keresés
Close this search box.

A Menedzserszövetség, a Remind Bookazine és a Zenon Clinic bemutatja: Charity Fashion Market

Becsült olvasási idő: 2 perc
Március 8-án jelentkezik a Menedzserszövetség nőnapi kampányának nyitóeseménye, a „Női Vezetők a Társadalomért! Együtt. Működünk!” exkluzív jótékonysági ruhavására.

hirdetés

A Charity Fashion Market jótékonysági ruhavásár különlegessége, hogy a nőnapi kampány szereplői és a Menedzserszövetség további női vezetői által felajánlott exkluzív pre-loved ruhákon és kiegészítőkön túl hazai tervezők egyedi dizájner darabjait is meg tudják vásárolni a rendezvény látogatói. A pre-loved darabok és a felajánlott tervezői mini kollekciók teljes bevételével a Menedzserszövetség az UNICEF Magyarország misszióját támogatja.

A jótékonysági ruhavásáron kerül bemutatásra a tavaszi Remind Bookazine is lapjain a Menedzserszövetség „Női Vezetők a Társadalomért! Együtt.Működünk!” című exkluzív 18 oldalas fotó-interjújával.

Remind

Charity Fashion Market

A Menedzserszövetség immáron negyedik alkalommal indítja el nőnapra időzített kampányát, megújult névvel: „Női Vezetők a Társadalomért! Együtt. Működünk!” és egyedi koncepcióval. A kampány célja, hogy a Menedzserszövetség bemutassa női vezető tagjait, és felhívja a figyelmet példaértékű munkájukra. A nőnapra időzített kampány nyitóeseménye a Charity Fashion Market exkluzív jótékonysági ruhavásár, melynek a The Ritz-Carlton Budapest ad otthont.

 „Fontosnak tartjuk az elnökséggel és tagjainkkal együtt, hogy vezetőként tudásunkkal, tapasztalatainkkal segítsük a társadalmat, valamint mindenki saját lehetőségei szerint támogasson fontos társadalmi ügyeket, civil szervezeteket. Ahogy a nőnapi kampányunk, úgy a kampány nyitóeseménye is idén nagyon különleges lesz. Női vezetőinkkel és magyar tervezőkkel összefogva a 2022 telén megszervezett első, nagyon sikeres jótékonysági karácsonyi ruhavásár programunkat továbbfejlesztve egy exkluzív nőnapi programot szervezünk, mellyel az UNICEF Magyarország munkájához szeretnénk közösen hozzájárulni” – mondta Buday Kollárik Tímea a Menedzserek Országos Szövetségének ügyvezető igazgatója és a program megálmodója.

Az exkluzív ruhavásáron olyan hazai divatmárkákkal találkozhatnak a látogatók, mint: AERON, ARTYPICAL NUDE BY NUBU, DAIGE BUDAPEST, HELGATOTH, LAVIDAYARN, NINI, NUBU, PLIÉ, SECONDLAND, SUGARBIRD, TOTHBORI, VALBONA LEATHER, VIKTORIAVARGA, ZHOJA.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Kattints, és regisztrálj most!

Kiemelt kép: Pexels

Fotó: Menedzserszövetség

Ha tetszett a cikk, ez is tetszeni fog: kattints, hogy megtudd, hogyan kommunikálhatsz jobban a gyermekeddel!

Tetszett, inspirált? Oszd meg másokkal is!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn