Keresés
Close this search box.

Jöhet egy finom jegeskávé a forró nyári napokra?

Becsült olvasási idő: < 1 perc
Belesűríthetjük-e a nyár összes szépségét egyetlen pohárba? A Nespresso szerint igen: az új, kreatív kávéreceptje ugyanúgy illik a teraszon elfogyasztott reggelihez, mint egy finom ebédhez vagy egy kellemes estéhez.
nespresso_jegeskave

hirdetés

Felejtsük el a jó sok cukorral dúsított, tejszínhabbal és jó édes vanília fagyival felturbózott jegeskávét, ami nemcsak, hogy nem egészséges, de annyira eltelít, hogy utána órákig moccanni sem bírunk a nyári kánikulában. Helyette próbáljuk ki a Nespresso ajánlatát: a Golden Sunrise Delight jegeskávé receptjük harmonikusan ötvözi a méz és a citromhéj aromáit, megédesítve a napfürdő pillanatait. A Sunny Almond Vanilla Over Ice jegeskávékapszulája egy frissítő nyári ital formájában az igazi, amelyet a krémes hab, a mandulás ízek és egy csipetnyi édesség tesz ellenállhatatlanná.

Hozzávalók a Golden Sunrise Delight jegeskávéhoz

  • 1 db Nespresso Vertuo Sunny Almond Vanilla Over Ice kávékapszula (80 ml)
  • 2 db nagyméretű jégkocka (egyenként 30 grammos)
  • 10 g méz + díszítéshez
  • 120 ml 1,5%-os zsírtartalmú hideg tej
  • mandulaszeletek és kezeletlen citromhéj a díszítéshez

Elkészítése

  1. Vegyünk egy közepes méretű átlátszó poharat, helyezzünk 2 nagyméretű jégkockát az aljára, majd adjunk hozzá 10 g mézet.
  2. 120 ml hideg tejből egy tejhabosítóval készítsünk hideg tejhabot, majd töltsük a jégre.
  3. Készítsünk 80 ml Nespresso Vertuo Sunny Almond Vanilla Over Ice kávét a pohárba.
  4. A tetejét díszítsük mandulaszeletekkel, citromhéjjal, és egy kis extra édességért csorgassunk rá egy kevés mézet.

Fotó: Nespresso

Ha tetszett a cikk, ez is tetszeni fog: kattints, és készítsd el a SÁO signature koktélját, a Gin Chaót!

Tetszett, inspirált? Oszd meg másokkal is!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn